De

locatie

De Canal Pride Leiden 2023 vindt plaats op de prachtige, sfeervolle Beestenmarkt in Leiden.

Bereikbaarheid

Kom je met het openbaar vervoer?

Leiden is heel goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit Amsterdam, Rotterdam Den Haag en Utrecht gaan er meerdere treinen per uur.

Daarnaast is Leiden verbonden met het nachtnet, dus ideaal als je tot in de late uurtjes wilt dansen. Wanneer je uitstapt op Leiden Centraal (via de uitgang: stadzijde) is het nog geen 5 minuten lopen naar De Beestenmarkt.

 

Kom je met de auto?

Reserveer dan hier vooraf je plek in een van de parkeergarages.

De dichtstbijzijnde garage is die onder de ‘Lammermarkt’. Daar kun je parkeren voor €3,40 per uur met een maximum van €21,00. Let op!: Je kunt er tot uiterlijk 02:00 uitrijden. Een andere optie is het parkeerterrein Haagweg met gratis shuttle busjes, die reserveer je hier.

 

Kom je met de fiets?

Mooi, want we hebben op drie locaties – de Lammermarkt bij de Molen, de Nieuwe Beestenmarkt en het Kort Galgewater – speciaal voor jou fietsparkeerplekken gemaakt.

Ook handig: de route wordt aangegeven met opvallende borden. De vakken met fietsenrekken hebben een letter zodat je je fiets weer makkelijk terugvindt. De rekken staan er vanaf zaterdagochtend tot zondagochtend. Ook handig voor de andere Pride-activiteiten.

Haal je fiets op tijd weg, want de rekken worden na het evenement weer weggehaald. Veel plezier bij Pride Leiden!